Planeet Bergen

▲Creatieve werklocatie ►Culturele activiteiten ►Experimentele kunst ►Bewustzijnsoefening

De planeet heeft dringend meer mensen nodig die inzien dat ze zelf de verantwoordelijkheid moeten nemen en wel met de natuur willen samenwerken. Er is nog veel ruimte voor verbetering, want transformatie kan namelijk niet altijd van bovenaf worden opgelegd. Aan de hand van thema's beginnen we onze nieuwe (abstracte) planeet.

Om maatschappelijke vraagstukken te beantwoorden met culturele activiteiten en speelveld voor kunst & innovatie, met als doel het stimuleren van maatschappelijke vernieuwing. En als platform voor experiment en ontwikkeling van talent. De activiteiten vinden plaats op het ecodorpterrein bij de Z10 bunker, labyrint en strandje.

Nieuwsberichten

  • Workshop met yoga en dansgids op groene buitenlocatie

    Zaterdag 24 juli 2021 | Ecodorp Bergen Yoga Chakra Dance is een combinatie van zorgvuldig geselecteerde MUZIEK met YIN YOGA en DANS waarbij de elementen NATUUR en frequenties van het CHAKRA systeem zijn geïntegreerd. Een workshop met yoga en beweging op een groene buitenlocatie. Inloop vanaf 13:30 uur Yoga-dans-workshop van 14:00 tot 15:30 uur Cool […]

  • Labyrintlopen en stiltegroepswandeling door de natuur

    “Universele energie is een kracht die invloed heeft op alle materie en ruimte” Met de bedoeling om het collectieve bewustzijn (universal) te verhogen naar een hogere staat van zijn, beperkingen opgelegd door conditionering weg te nemen en het dieper begrip van jezelf te openen, maken we een meditatieve groepswandeling (group) door de duinen en bosrijke […]

Support 🙏 kunst cultuur experiment talent 🎨 @planeetbergen 🌿💕

Totaal donatiebedrag

€ 240,00

Planeet Bergen
Werklocatie: Ecodorp Bergen
Adres: Groeneweg 14 • 1861 PH Bergen
Contact: info@planeetbergen.nl
KVK 77461967

Bedrag

Planeet Bergen | Agenda

Planeet Bergen | Locatie

Groene activiteitenlocatie (binnen/buiten) in ecodorp voor cultuur, workshop, kunst, collectief en bewustzijnsoefening gelegen in een prachtig begroeide natuurlijke omgeving.

De locatie en omgeving van Planeet Bergen op het ecodorpterrein met:

■ De grote historische Tweede Wereldoorlog (Duitse) Commando Bunker Z10 (foto 1), nu in gebruik door de ecodorp-gemeenschap als creatieve werkruimte voor culturele activiteiten en experimentele kunst.

■ Nieuwe Tijd Labyrint (foto 2) is een labyrinttuin gebaseerd op heilige geometrie met bloemen, planten en kruiden voor natuurlijke genezingsdoeleinden en ook beschikbaar voor meditatiesessies (lopen/stille houding).

■ Mini Beach/Strandje (foto 3) is een ruimte voor ontspanning, spelen (kids), dans-yoga, akoestische muziek, ceremonie, theatervoorstellingen en meer, gelegen in de natuurlijke en groene omgeving (foto 4) van Ecodorp Bergen.