Planeet Bergen | Programma

Open Podium met Xander Hoogendam

Over Open Podium

Praktische informatie

CULTUUR PODIUM EN  (OPEN) JAMSESSIE
Een kleinschalige ontmoeting van lokale amateur- en (semi)professionele muzikanten, poëten en overige soorten podiumkunstenaars. Tussen de optredens door is er de mogelijkheid om aan de open muzikale jamsessie(s) deel te nemen. Instrumenten zijn aanwezig en beschikbaar voor wie wil spelen. De regie van het programma tijdens Open Podium is in handen van Xander Hoogendam.

DOELSTELLING
Het doel is om een laagdrempelig klimaat te creëren waarin kruisbestuiving en plezier in het beoefenen van kunsten kan plaatsvinden. Muzikanten, kunstbeoefenaars kunnen hun kunsten laten zien, beoefenen en verrijken in een vrije vorm van ontmoeting met elkaar en het publiek. Open Podium is een breed cultureel podium voor amateurkunsten en (semi)professionals.

DEELNAME / AANMELDEN OPTREDEN
Voor deelname aan Open Podium met een optreden in welke vorm dan ook, stuur dan een bericht naar Xander. Hij doet de samenstelling en regie van het programma bij Open Podium. Voor aanmelden en meer info kan je mailen naar: xanderhoogendam@gmail.com

RESERVEREN
Met de activiteiten van Planeet Bergen werken we op basis van reservering vanwege het beleid betreft aantrekken van bezoekers bij onze locatie en invloed van de (ecologische) footprint op het ecodoropterrein.  Na aanmelding bij Xander voor deelname aan het programma is het daarnaast noodzakelijk om een plaats te reserveren (ook als deelnemer) bij de locatie Planeet Bergen. Hiervoor kun je het digitale reserveringformulier op deze pagina gebruiken.

PRAKTISCHE INFORMATIE
De locatie van Open Podium bevindt zich ergens op het terrein van Ecodorp Bergen. Voor het organiseren van Open Podium vragen we aan iedereen een bijdrage van € 5,- te doen. Er is geen PIN aanwezig, dus neem cash geld mee voor entree en hapje of drankje. Bij vragen betreft de organisatie en locatie van Open Podium kan je terecht bij Remko en Malwina.

BEREIKBAARHEID
Omdat het ecodorp in een beschermd natuur- en weidegebied ligt, moet autoverkeer zoveel mogelijk vermeden worden. Dus kom bij voorkeur op de fiets en met Openbaar Vervoer. Indien je toch met de auto komt dan is het mogelijk om buiten het terrein bij de hoofdingang te parkeren.

MELD JE AAN VOOR EEN EXPO MET BEELDENDE EN INTERACTIEVE KUNST
We zijn naast de podiumoptredens ook nieuwsgierig naar mensen die het leuk vinden hun werk/kunst te tonen. Dit kan beeldend met een expositie of interactief met bezoekers. en tevens een mogelijkheid om jouw werk binnen onze locatie te promoten. Neem voor het aanmelden of meer info contact op met Malwina en Remko via onderstaand e-mailadres.

Planeet Bergen | Ruimte voor kunst cultuur en experiment
info@planeetbergen.nl
www.ecodorpbergen.nl/planeet-bergen

In Beeld

Planeet Bergen presenteert Open Podium met Xander Hoogendam | 18 maart 2022

© 2022 Planeet Bergen | RMK