De Elfde Dag

Collectief van acht jonge kunstenaars met creatieve uitingen in een doorlopend proces

De Elfde Dag is een project waarin acht jonge kunstenaars met verschillende disciplines als collectief gaan samenwerken op de groene (buiten)locatie van Ecodorp Bergen.

Deze samenwerking is als een estafette en de creaties zijn een doorlopend proces, waarbij dit collectief het terrein voorziet van kunstzinnige uitingen gebaseerd op maatschappelijke thema’s.

Het project zal focus hebben op het groeiende ecologische probleem wat speelt in de wereld. Iedere kunstenaar zal dit op een eigen manier aanpakken.

De expositie bestaat uit werken zoals schilderijen, foto’s, teksten, muziek en live performances. Op deze manier willen zij nieuwe vormen van kunst toevoegen aan de kunstsector in Bergen.

Nieuwsberichten

  • De Elfde Dag exposeert met kunst-estafette bij Ecodorp Bergen (uitgesteld)

    De Elfde Dag is een initiatief van Sara Kriegsman (foto) waarbij acht jonge kunstenaars uit regio Bergen bijeenkomen op de locatie van Ecodorp Bergen om hier een samenwerking aan te gaan. Bergen is een plaats met veel cultureel-historische geschiedenis. Zij willen hier weer de aandacht op vestigen, hoe deze vruchtbare plaats ruimte biedt voor de […]

Agenda

No Upcoming Events Found