De Moestuin

Ontwikkel je moestuinvaardigheden bij Ecodorp Bergen

De moestuin is op basis van een permacultuur waar diverse mensen hun plek hebben gevonden om vanuit plezier te tuinieren of willen leren over de verschillende groentetuinprincipes. Naast meewerken is ook het afhalen van groente tegen een vergoeding mogelijk.

Het aansturen van de moestuin ligt in handen van Greetje Bijl. Ze vindt het altijd leuk om kennis over te dragen aan geïnteresseerden. Haar toewijding en oog voor kwaliteit zorgen ervoor dat de moestuin gedurende de verschillende seizoenen in de juiste conditie is met groenten die passen bij de tijd van het jaar.

Op de foto zie je Greetje, coördinator van de moestuin. Het komt regelmatig voor dat ze als liefhebber bijna niet kan stoppen met tuinieren aan het einde van de meewerkdag. Lijkt het je leuk om te tuinieren? Meld je dan aan voor de meewerkdag bij Ecodorp Bergen.

Nieuwsberichten

  • Ontwikkel je moestuinvaardigheden tijdens de meewerkdag

    De moestuin is op basis van een permacultuur waar diverse mensen hun plek hebben gevonden om vanuit plezier te tuinieren of willen leren over de verschillende groentetuinprincipes. De coördinatie van de moestuin ligt in handen van Greetje Bijl (foto). Ze vindt het altijd leuk om kennis over te dragen aan geïnteresseerden. Haar toewijding en oog […]

  • Landschap Noord-Holland overhandigd gift van ADVIDI aan het ecodorp

    Dankzij de bemiddeling van Landschap Noord-Holland heeft het ecodorp op 17 december een gift gekregen van ADVIDI. We kregen 1000 euro! Van Landschap Noord-Holland was Annika Langeveld aanwezig om ons de gift te overhandigen. Ze werd daarbij vergezeld door Ivo Nota van ADVIDI. Greetje Bijl nam de gift in ontvangst: “Van dit geld willen we […]

Agenda

No Upcoming Events Found