Nieuwe Tijd Labyrint

Geneeskrachtige magische tuin met helende bloemen en kruiden voor spirituele verbinding en genezing

Bij Ecodorp Bergen is een prachtig labyrint te vinden, deze is een drietal jaar geleden aangelegd op het ecodorp. Om het labyrint een nieuwe impuls te geven wordt deze plek getransformeerd tot geneeskrachtige magische tuin met helende bloemen en kruiden met als naam: Nieuwe Tijd Labyrint.

Het Nieuwe Tijd Labyrint is verbonden met het gedachtegoed dat gebasseerd is op de transitie naar een nieuwe en meer bewustzijnsverruimende tijd. Bij het labyrint wordt op verschillende manieren samengewerkt met de kracht van de natuur.

Een labyrint is een oud symbool met geometrische patronen uit de natuur voor spirituele verbinding en genezing. Door het lopen van het labyrint kun je in contact komen met jezelf, de natuur en andere dimensies.

Bij het volgen van het looppad te midden van geneeskrachtige planten en kruiden ontstaat er ruimte voor antwoorden, bezinning en wijsheid. De cirkel met daarin een spiraal vertegenwoordigd een meanderend, maar doelgericht pad naar het centrum van ons eigen diepste wezen.

Nieuwsberichten

  • Wilde bloem Rietorchis komen aanwaaien bij het labyrint

    Een nieuwe bloem is komen aanwaaien bij het natuurgeneeskrachtige kruiden labyrint (Nieuwe Tijd Labyrint) in ons ecodorp. Het betreft de Rietorchis, een wilde orchidee die graag groeit in de buurt van duinen en grasrijk poldergebied aan de kust. Het Nieuwe Tijd Labyrint is verbonden met het gedachtegoed dat gebasseerd is op de transitie naar een […]

Agenda

No Upcoming Events Found