Vibe Of The Earth Festival

Dompel je onder in duurzaamheid, kunst, cultuur, workshop en dans

Dompel je onder in duurzaamheid in onze Theater, Dans en Muziekvoorstellingen. Strijk neer in een oase van nieuwe economieën. Open je ogen via prachtige Films, Exposities en Documentaires.

Laat je inspireren in het Creatieve Lab. Onderga bevlogen lezingen en workshops. Kom tot de essentie in jezelf op ons eiland Vibe of the Heart.

Beweeg je tussen wonderlijke duurzame producten zijn naar heerlijke Happy Vibes voor ontmoeting en natuurlijk let’s Dance, Connect & Celebrate life!

Tickets, info en programma:
www.vibe-of-the-earth.eu

Ecodorp Bergen
Groeneweg 14
1861 PH Bergen

Uitgelicht

  • Vibe Of The Earth Festival 2021

    Zet em maar alvast in je (voorlopige) agenda.. De derde editie van Vibe Of The Earth Festival. Het weekend van 18 en ‪19 september‬ bij Ecodorp Bergen! Vibe of the Earth is een vooruitstrevend en breed georiënteerd festival waar diverse facetten van duurzaamheid, kunst en cultuur samenkomen. Dompel je onder in duurzaamheid op dit sexy, […]

  • Cultural Vibes stage at Vibe Of The Earth Festival 2020 (fotoserie)

    Vibe of the Earth is een vooruitstrevend en breed georiënteerd festival waar diverse facetten van duurzaamheid, kunst en cultuur samenkomen. Op het podium van Cultural Vibes worden thema’s van het festival in allerlei vormen van expressie opgevoerd. Bewegingstheater met MAN II CO Moderne dans met De Dutch Don’t Dance Division Poëzie en korte verhalen met […]

Agenda

Afgelopen | Vibe of the Earth Festival

No Upcoming Events Found