Yoga Chakra Dance

Workshop met een combinatie van muziek en yoga-dans

Yoga Chakra Dance (workshop) is een initiatief dat bestaat uit de combinatie van YIN YOGA en DANS waarbij de elementen NATUUR en frequenties van het CHAKRA systeem worden geïntegreerd.

Het is een type BEWEGING dat de energie van elk van de zeven Chakra's ACTIVEERT. Samen kunnen we ons HEALING proces activeren en leren voor ons authentieke ZELF te zorgen.

Kom je VERBORGEN intuïtie verkennen in een fijne lichte context, met inspirerende KLANKEN onder begeleiding van een specialist in YOGA-DANS op de GROENE buitenlocatie van Ecodorp Bergen.

Melanie Genssler van Integrative Health Guide zal de yin yoga en dansbewegingen tijdens de workshop verzorgen en leiden.

Contact voor info en vragen over deelname: info@planeetbergen.nl
Bezoek het Soundcloud profiel voor de tracklist van de workshop(s)

Uitgelicht

  • Workshop met yoga en dansgids op groene buitenlocatie

    Zaterdag 24 juli 2021 | Ecodorp Bergen Yoga Chakra Dance is een combinatie van zorgvuldig geselecteerde MUZIEK met YIN YOGA en DANS waarbij de elementen NATUUR en frequenties van het CHAKRA systeem zijn geïntegreerd. Een workshop met yoga en beweging op een groene buitenlocatie. Inloop vanaf 13:30 uur Yoga-dans-workshop van 14:00 tot 15:30 uur Cool […]

Agenda

Afgelopen | Yoga Chakra Dance