2-Wekelijks op donderdag overdekte markt in Loods L8

Iedere 2 weken op donderdagmiddag houden we (overdekte) markt in Loods L8 bij het Cultuurplein in het ecodorp! Kom langs voor een ecologisch biologisch en lokaal georïenteerde markt. Met deze donderdag (18/08) o.a. verse seizoensoogst uit de eigen Moestuin van Ecodorp Bergen, de lokale wijnboer Zwirs Wijngaard, lokaal bier, WAAR Alkmaar, gehaakte en gebreide kledingstukken gemaakt van biologisch wol, touw en verwante materialen, kunst gemaakt door artiesten van de Ecodorp Bergen community, een overheerlijke vers gemaakte (vega) Daghap.

Er is ook een programma (18/08) op gebied van cultuur met muziek: Band of beter gezegd 4-koppig ensemble SYLPHE komt optreden met meerstemmig oude Sjamanistische balkan muziek, met werk bestaande uit vocale en instrumentale muziekstukken. En Margriet op haar gitaar zingt samen met (zang)vriendin Loes oud-Hollanse liedjes. Dineren is mogelijk, neem je instrument mee voor een spontane jam! Of heb je een ander kunststukje in je huis? Laat het ons weten en voel je vrij om je hiermee op de markt te begeven.

Naast deze donderdag zijn er nog meer data waarop de markt plaatsvindt, dus als je interesse hebt maar nu niet kunt komen.. Over twee weken is alweer de volgende editie! Op bijvgevoegde afbeelding met flyer/affiche vind je praktische info over: waar, wanneer en hoe je de markt kunt bezoeken. Volg onze nieuwsberichten (website) en social media kanalen (instagram en Facbook) voor de actuele stand van zaken en het cultuurprogramma op een betreffende datum. Tot een 2-wekelijkse donderdag!

Volgen op ►Instagram @ecdorpbergen en ►Facebook @EcodorpBergen

Heb je interesse als deelnemer aan de markt of wil je informatie hierover? Stuur dan een PM via Facebook Messenger naar Anouschka: @anouschka.vooren on Facebook. Een vraag of voorstel betreft invulling van het cultuurprogramma tijdens de markt? Stuur een bericht met jouw idee aan Remko en Malwina via e-mail: info@planeetbergen.nl. We zien graag jouw bezoek en/of deelname, bijdrage aan de markt in Loods L8 bij Ecodorp Bergen tegemoet!

► Organisatie support door Planeet Bergen - Broedplaats voor kunst en innovatie

Team Ecologisch Duurzaam Markt
Anouschka, Malwina en Remko