Ecodorp Bergen

Op een terrein van ruim 15 hectare onderzoeken we hoe wij met elkaar, in harmonie met onze omgeving en de natuur kunnen leven.

Wat kan ik bij Ecodorp Bergen doen?

Meedoen

We werken iedere week (op vrijdagen) samen met vrijwilligers aan de verzorging en de ontwikkeling van het ecodorp. Om de maand hebben we een meewerkweekend. Iedere eerste zondag van de maand geven we een rondleiding.

Over ons

Er komt heel veel kijken bij de organisatie van ons Ecodorp. Misschien ben je benieuwd naar wat een Ecodorp is. Wil je weten hoe onze organisatie structuur in elkaar steekt? Of vraag je je af welke toekomst wij voor ons zien op ons Ecodorp?

Inspiratie

Op regelmatige basis organiseren we een variatie van activiteiten die te maken hebben met holistisch bewustzijn en leven. We ontdekken en gaan aan de slag met thema’s rondom sociocratie, ecologie, duurzaamheid en creativiteit.

Verhuur

Op ons geweldige Ecodorpterein hebben we ruimte en gelegenheid voor allerlei sociale en creatieve aktiviteiten. We verhuren een Yurt en hopen deze zomer onze Camping te mogen openen. Daarnaast bieden we atelierruimte aan kunstenaars.

Agenda

Nieuws

Opening Tunnelkas

Opening Tunnelkas

Na weken van hard werken, veel technische voorbereiding én overleg, was vandaag het grote moment van de opening van de nieuwe Tunnelkas. Klaas, Ger en Greetje hebben gezamenlijk de tunnenkas...

Lees meer