Let Yourself Be Seen – Vrouwenweekend

Zaterdag 7 aug. 12.00 uur t/m zondag 8 aug. 12.00 uur
Ecodorp Bergen | Groeneweg 14 • 1861 PH Bergen

Laat Jezelf Zien - Vrouwenweekend
Georganiseerd door: Malwina, Adrienne and Freya

Over het weekend

Waar in je leven laat je jezelf niet zien voor wie je werkelijk bent? Gezien worden voor wat je kunt bereiken, gezien worden in je kracht, gezien worden in je verlangen en emotie, in je kwetsbaarheid, in de volheid van je vrouwelijke expressie? Misschien ben je klaar om gezien te worden. Misschien voel je dat het tijd is. We denken, de tijd is precies goed.

Dit weekend staat de nieuwe maan in het teken Leeuw. Leeuw-energie is creatief en speels - het nodigt ons uit om ten volle van het leven te genieten en centraal te staan. Zoals de zon die in al zijn glorie schijnt zonder terughoudend te zijn, nodigt hij ons uit om onze kracht te bezitten en ons licht moedig en onbeschaamd te laten schijnen.

Vrouwenkringen zijn een geweldige manier om contact te maken met anderen die een soortgelijke reis doormaken, en om verbinding te maken met jezelf door de spiegelreflectie van anderen en hen te ondersteunen door hetzelfde te doen.

Op dit prachtige vrouwenweekend, boordevol dans, meditatie, lichaamswerk, zelfreflectie, groepsoefeningen en ceremonie, nemen we je mee op een begeleide reis naar jezelf, om als dezelfde jij tevoorschijn te komen - alleen met het 'volume aan'. Een jij die je gegrond en op je gemak voelt door precies te zijn wie je bent en om jezelf volledig uit te drukken.

Als je je geroepen voelt, heten we je welkom om deze kans te grijpen om te transformeren wat je tegenhoudt, in een veilige en ondersteunende omgeving. Laten we samen deze reis maken!

Veel liefs, Malwina, Adrienne en Freya

Programma en tijden

We ontmoeten elkaar aan het begin van middag en starten met een theeceremonie, meditatie en innerlijk werk. Gevolgd door een workshop belichaamde expressie, een stille wandeling in een magisch labyrint, een buikdansles en massage. Na een heerlijk veganistisch diner maken we ons mooi en sluiten we af met een ritueel bij het vuur.

Zaterdag 7 Augustus

12.00 - aankomst & tent opzetten
13.00 - welkom, theeceremonie, meditatie & warming up door Malwina
14.00 - sharing circle, lezing en belichaamde expressieve beweging door Adrienne
16.00 - labyrintwandeling bij Nieuwe Tijd Labyrint (Ecodorp Bergen)
17.00 - buikdans - opening up female power door Freya
18.00 - zelfmassage + koppelsmassage begeleid door Malwina
19.00 - gezamenlijk diner door Kennia
21.00 - verkleden & schminken
22.00 - vuurritueel dans & feest

Zondag 8 augustus

09.30 - zachte yoga door Adrienne
10.30 - gezamenlijk ontbijt
12.00 - einde programma

De locatie is een prachtig ecodorp vlakbij aan Bergen aan Zee. We nodigen je uit om te blijven overnachten en kamperen is inbegrepen - als je in een gedeelde kamer wilt verblijven kan dat ook.

Zondagochtend komen we weer bij elkaar voor yoga en ontbijt voordat je de wereld in gaat. Als je er een mini-retraite voor jezelf van wilt maken, zijn het strand en de mooie natuur dichtbij. Op zondag kun je ook lekker blijven hangen in de ecovillage.

Eten, kamperen, parkeren, workshops en alles inbegrepen.
Heerlijk veganistisch eten wordt gemaakt door Kennia "Mindful cooking"

Ticket(s):
€ 121,- (euro)

Beperkte plaatsen beschikbaar! Boeking en kopen van een ticket:
Facebook privébericht versturen naar: Freya Majestic van Let Yourself Be Seen (klik op naam voor link naar Facebook profiel)
Of stuur een e-mail naar Malwina van Ecodorp Bergen: mv.kowalska@gmail.com (klik op e-mailadres om te mailen)

Over ons

Freya Majestic
Is energiewerker, buikdansdocent en performer. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in energiewerk, begeleide transformatie, dans en lichaamswerk. Ze is een gecertificeerde Mystical Dance-leraar en studeerde drie jaar aan de Barbara Brennan School of healing, een wereldberoemde universiteit gespecialiseerd in energetische genezing en persoonlijke transformatie.

Adriana Zest
Is danser, hypnotherapeut, yogaleraar en performer. Ze is gepassioneerd door beweging en holistisch welzijn, en is de oprichter van de Womb Journey - een programma met een zustercirkel-formaat waar ze vrouwen begeleidt naar zelfontdekking, om verbinding te maken met de innerlijke wijsheid van hun baarmoeder, met hun plezier en vrijheid van zelfexpressie.

Malwina Kowalska
Is een ervaren dans/theaterdocent en artiest. Na haar opleiding aan de dansacademie in Amsterdam werkte ze de afgelopen 16 jaar met verschillende soorten programma's die zelfexpressie en lichaamsbewustzijn stimuleren door middel van dans en theater. In haar artistieke performances en installaties onderzoekt ze de 6 zintuigen, de kracht van meditatie, energiewerk en ceremonies.