Planeet Bergen – Open Labyrint Dag

Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: Ecodorp Bergen
Adres: Groeneweg 14 • 1861 PH Bergen

Het prachtige Nieuwe Tijd Labyrint is een lopend (cultuur)project bij Ecodorp Bergen en wordt momenteel getransformeerd tot een magische tuin met helende bloemen en kruiden. Een labyrint is een oud symbool met geometrische patronen uit de natuur bedoeld voor spirituele verbinding en genezing. Door het lopen van het labyrint kun je in contact komen met jezelf, de natuur en andere dimensies. Nieuwe Tijd Labyrint organiseert deze dag in samenwerking met Planeet Bergen, een nieuw cultuurplatform voor kunst & maatschappelijke innovatie op het ecodorpterrein.

We komen ook op regelmatige basis samen met het team, om in combinatie met het (mee)werken in het labyrint, muziek en kleinkunst te maken. Zo zal ook deze dag er ook ongeveer uit gaan zien. Het team van het labyrint is deze dag aanwezig en als onderdeel van de kennismaking zijn er diverse (mee)werkzaamheden te doen, zoals snoeien, maaien en planten. Dus kom langs om te zien hoe ons magische labyrint erbij ligt, waarbij we jou graag meer vertellen over dit project. Als je nieuwsgierig bent geworden en kennis wilt komen maken of gewoon om te kijken, ben je van harte welkom!

Meer info over beide projecten is is te vinden op de projectpagina's:
www.ecodorpbergen.nl/project/nieuwe-tijd-labyrint
www.ecodorpbergen.nl/project/planeet-bergen

* Bij slecht weer (regen) wordt de Open Labyrint Dag verplaatst naar een andere datum, op de agenda van de website vind je de actuele stand van zaken.

Team Labyrint
en Planeet Bergen
info@planeetbergen.nl