Jongeren op ecodorp Bergen

door | jul 22, 2023 | Global Ecovillage Network (GEN)

Vanaf oktober 2023 beginnen we met een nieuw initiatief waarbij we jongeren tussen de 18 en 30 jaar op Ecodorp Bergen in ons JONGERENHUIS kunnen ontvangen. We hebben plek voor zo’n 6 á 7 jongeren. Tegen lage woonkosten help je mee voor 2 á 3 dagen op het ecodorp en word je meegenomen en begeleid in het wonen en werken op EcodorpBergen.

Zin in een tussenjaar en om de handen uit de mouwen te steken op een ecodorp? Altijd al willen ervaren hoe het is om in een community te wonen en werken? Wil je kennis maken met ons ecodorp en mee helpen op ons terrein van 15 hectare, waar van alles gebeurd? Dan is dit een prachtige plek voor jou! Even proeven van te voren en kijken of het iets voor je is? Iedere vrijdag ben je welkom om mee te doen op onze mee-werkdag. Je kunt dan om 09:00 uur komen en een dagje meedraaien.

Wil je meer informatie? Email of bel dan met Petra Schepens Email: info@ekostam.nl | mobile: 06 24215729

Een internationaal jongerenhuis met ESC – jongeren uit heel Europa.

Ecodorp Bergen heeft een Host-status aangevraagd en mag binnenkort enkele ESC jongeren per jaar ontvangen. Er gaat dus een mix ontstaan van tussenjaar-jongeren uit Nederland en ESC jongeren uit Europa in ons JONGERENHUIS.

Het Jongerenhuis is een kans om : Een jaar lang ervaring op te doen met het reilen en zeilen op een ecodorp. Ervaren hoe het is om een paar dagen dagen per week te werken aan het verder opbouwen en onderhouden van een ecodorp. Ervaren hoe het is om met jongeren uit andere landen en culturen amen te leven en uit te wisselen, een extra dimensie van het wonen en werken op het ecodorp.