Komen jullie ook een keer langs bij het ecodorp?

door | jan 11, 2023 | Algemeen

2023 is weer een nieuw jaar met veel mogelijkheden om ons te leren kennen.  We organiseren wekelijks tot en met eind februari op de donderdagen een samenwerkdag en vanaf maart op de vrijdagen. Liever even een wandeling maken? Dan ben je iedere eerste zondag van de maand welkom voor een rondleiding.

Tijdens de meewerk dagen leer je veel mensen kennen die nauw bij het ecodorp zijn betrokken. Naast de gezelligheid en de heerlijke lunch (met groenten uit de tuin!) is het een leuke informele werkdag waar je je kunt verdiepen in ecologie, het voedselbos, de groentetuin, community en allemaal werkzaamheden die horen bij het opbouwen en het onderhouden van een ecodorp.

De rondleiding wordt maandelijks steeds door een andere bewoner gegeven. Tijdens de rondleidingen krijg je meer informatie over de geschiedenis van het terrein, de ontwikkelingen die er allemaal hebben plaats gevonden en het idee en de filosofie van ons ecodorp. Een leuke wandeling die start bij de herberg en daar ook eindigt met een kopje thee.

Wat is er nou leuker dan een dagje mee te werken bij ons in het dorp of een keer langs te komen tijdens de rondleiding? We zien je graag verschijnen!

Ben je enthousiast voor de meewerkdag mail dan naar: vrijwilligers@ecodorpbergen.nl

Voor de rondleiding hoef je je niet aan te melden en voor meer informatie over start en eindtijden kun je een kijkje nemen in onze agenda op deze website.